PİRAMİT

Share |

23 Haziran 2009 Salı

Orada neler oluyor?

Filo sahipleri, makinelerinin nerede, ne zaman, ne yaptığını CAT'in Uydudan Takip Sistemi'yle artık çok iyi biliyor, gözleri arkada kalmıyor.
Sektörel dergilerde yayınlanan ilan, CAT'in bütün makinelerini avcunun içi gibi bildiğini, takip ettiğini duyurmayı hedefliyor.

Babalar gününü kutladık!


























16 Haziran 2009 Salı

Dev bir enerji...























Türkiye'nin lider enerji üreticisi Akenerji'nin, Avrupa devi CEZ'le güçlerini birleştirmesi bu yılın en ses getiren olaylarından biri... Basın için tam sayfa olarak hazırladığımız bu ilanda, enerjilerini birleştiren bu iki büyük gücün uyum içinde Türkiye için çalışacağını duyurmayı ve ülkemizde dev bir enerjinin ortaya çıktığı müjdesini vermek istedik.

8 Haziran 2009 Pazartesi

Yerinde duramayan ufaklıklara


Güneşten en çok korunması gerekenler çocuklar... Ama korunmayı en az isteyenler de onlar. Arko Nem Güneş Bakım Serisi, çocukları kolayca yakalayacak püskürtmeli tasarımıyla annelerin vazgeçilmezi olacak.
Ana filmimizi destekleyecek tag on'lardan biri çocuk güneş bakım losyonu için.

Yaz Yaz Yaz









Arko Nem Güneş Bakım Serisi ile sezonu resmen açtık. Kilyos Solar Beach'de çekilen reklam filmi, neşesi ve dinamizmiyle Arko Nem'in yeni iletişim tonunu yansıtırken, enerjisiyle herkesi sahillere davet ediyor. Klip tadındaki filmin müziği ise hem son derece eğlenceli, hem de çok tanıdık. Önce Ajda Pekkan'ın, sonrasında da farklı grupların defalarca yorumladığı Yaz Yaz Yaz...
Yeni yorumu ve sözleriyle, Arko Nem'i bu yaz dilden dile dolaştıracak.